Colruyt Scherpenheuvel breidt uit en gaat drie maanden dicht

Klanten van Colruyt Scherpenheuvel hebben het zeker al gemerkt. De winkel krijgt binnenkort een stevige remake en hij wordt ook behoorlijk wat groter. Op dit moment wordt er vooral aan de buitenkant gewerkt om die uitbreiding voor te bereiden.

De winkelruimte zal 250 m² groter worden. De versafdeling wordt uitgebreid, de beenhouwerij krijgt gesloten energiezuinige kasten en een open structuur. Daardoor zullen klanten nog makkelijker bij de beenhouwer terecht kunnen met vragen en voor advies. Er komt ook een Collect&Go-afhaalpunt.

Om al die plannen sneller te kunnen uitvoeren gaat de winkel vanaf 17 april 2021 tijdelijk dicht. Dat moet omdat ook de binnenkant van het warenhuis volledig vernieuwd wordt. Gedurende de sluiting kunnen de klanten terecht in de Colruyt-winkels van Diest, Averbode en Aarschot. 

Vanaf woensdag 14 juli 2021 kunnen de klanten dan opnieuw terecht in hun volledig vernieuwde Colruyt winkel en bij hun vertrouwde ploeg. Hopelijk kan het dan ook zonder mondkapjes, handgel en veilige afstand.

Geef een reactie