Bedankvlucht van Red devils Belgium afgelast omwille van slechte weersomstandigheden

De bedankvlucht voor de zorgsector van de Belgian Red Devils die donderdagochtend 31 december gepland was, is in laatste instantie afgelast. De verwachte weersomstandigheden zijn te slecht. Allicht zullen de vijf Marchetti’s hun vlucht van twee uur op een later tijdstip uitvoeren. Bij defensie kon men woensdagavond nog niet zeggen of dat inderdaad het geval zal zijn en wanneer dat dan zal gebeuren.

Heet stuntteam van defensie zou in principe een aantal ziekenhuizen en woonzorgcentra gaan groeten. In onze regio stond een fly-by over het wzc St.-Rochus in Aarschot in het vluchtschema. De vijf toestellen stonden gepland om op te stijgen om 10.15 uur in Beauvechain. Ze zouden daar twee uur later weer landen. Minister van Defensie Ludivine Dedonder zou daarna de piloten en hun bemanningslid coronaproof begroeten. In ieder toestel kon in principe één zorgverlener mee.

Geef een reactie