Scala en Jasper Steverlinck spelen en zingen kerstconcert in het koninklijk paleis

Op de website http://www.monarchie.be van het Belgisch koningshuis staan sfeerbeelden van het traditionele Kerstconcert in het paleis. Dit jaar werd dat uitgevoerd door het Aarschotse topkoor Scala met de broers Stijn en Steven Kolackny.

Uiteraard vond het concert dit jaar plaats zonder publiek. Je kan het op kerstdag om 14.20 uur bekijken op Een.

Jasper Steverlinck

In het filmpje kan je het niet zien maar uit een tweet van burgemeester van Aarschot Gwendolyn Rutten blijkt dat ook Jasper Steverlinck erbij is in het paleis. Jasper Steverlinck is al erg lang de vaste begeleider bij Scala. Daar is ook alle reden voor. Jasper heeft een van de beste stemmen in Vlaanderen en omstreken. Met zijn groep Arid pakte hij vocaal vaak verbazend knap uit maar in het VTM-programma Liefde voor muziek knalde hij de andere deelnemers uit de notenbalk met zijn versie van het klassieke Una Fortiva Lagrima.

Safety wit a smile

Aarschot stond overigens wel helemaal gebeiteld in het koninklijk paleis. Tussen de zangeressen zijn plastic schermen neergepoot. Burgemeester Rutten laat weten dat die werden gemaakt door het Aarschotse bedrijf Safety with a smile van Alexander Coumnas.

Safety with a smile ontwikkelt coronaproof events in op lucht.

Geef een reactie