DJ Bobby Ewing van Discobar Galaxie vanavond live op Facebook

Goesting om eens stevig uit de bol te gaan in je eigen kot? Dat kan vanavond tussen 20.00 uur en 21.30 uur met DJ Bobby Ewing van Discobar Galaxie.

Het stadsbestuur van Leuven en het onderwijsnetwerk Samen Onderwijs Maken (SOM) organiseren dan het online DJ-evenement DANKbaar/DANSbaar’. In feite willen ze daarmee de leerkrachten van alle Leuvense scholen bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis maar het is een open Facebookevent en dus kan iedereen vanavond swingend de nacht in.

Je kan overigens al een idee krijgen van de playlist die Bobby Ewing vanavond door je buis van Eustachius zal blazen. De leerkrachten konden namelijk op voorhand een verzoeknummertje vragen op de Facebookpagina van het event DANKbaar/DANSbaar. Je kan hierna doorklikken: https://www.facebook.com/events/451753525819037

DJ Bobby Ewing weet zelf heel goed hoe belangrijk de inzet van de leerkrachten geweest is in de voorbije periode. De man heeft zelf 3 kinderen en hij kon de impact van de gezondheidscrisis op studenten thuis persoonlijk meemaken. Voor een DJ die leeft van grotere optredens en fuiven moet het overigens een plezier zijn om nog eens een live set te kunnen spelen, zelfs al is die enkel via streaming te bekijken.

DANKbaar/DANSbaar vindt plaats op donderdag 17 december van 20 uur tot 21.30 uur.
Je kan hierna doorklikken naar het event: https://www.facebook.com/events/451753525819037
Je kan hierna doorklikken naar de facebookpagina van DJ Bobby Ewing: https://www.facebook.com/djbobbyewing

Geef een reactie