Colruyt Group levert boodschappen aan huis voor zorgmedewerkers

Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, levert vanaf vandaag boodschappen aan huis bij zorgmedewerkers. Tijdens de eerste coronagolf leverde Solucious van maart tot mei boodschappen op de parkings van 13 ziekenhuizen zodat het ziekenhuispersoneel niet meer naar de supermarkt hoefde. In deze tweede coronagolf is de druk op de zorgverstrekkers in ons land zo mogelijk nog groter dan in maart. Daarom heractiveert Colruyt Group zijn bijdrage aan onze zorgverstrekkers met een dienstverlening die nog meer op maat gemaakt is. De service is ook beschikbaar voor zorgpersoneel buiten de ziekenhuizen. Deze werkwijze ontlast ook de zorginstellingen. Met de nieuwe service hoeven zij geen tijd meer te investeren in een logistiek systeem op hun terreinen. Bovendien kan Colruyt  zo ook meer zorgmedewerkers bereiken. Niet alleen deze van de grote ziekenhuizen met een parkinginfrastructuur, maar ook de medewerkers van andere zorgorganisaties.
Alle medewerkers van ziekenhuizen, woonzorgcentra en opvanginstellingen, alsook zelfstandige zorgmedewerkers kunnen een beroep doen op deze service. Ook het administratief en ondersteunend personeel dat in zorginstellingen tewerk gesteld is, kan voortaan bij Solucious terecht.

Ruim assortiment aan huis geleverd

Solucious heeft zijn professioneel foodservice assortiment bewust aangevuld met 5.000 producten die relevant zijn voor particuliere klanten. Consumenten zullen producten kunnen bestellen zowel van gekende nationale merken als van de eigen merken van Colruyt Group (Boni en Everyday). De prijzen zullen gebaseerd zijn op de consumentenprijzen van Collect&Go, de online afhaaldienst van Colruyt Group.

Solucious zal de boodschappen over heel België aan huis leveren op weekdagen, tussen 6 en 18 uur, in levervensters van 2 uur. De warenhuisketen zegt voldoende extra capaciteit te voorzien om in heel België aan huis te leveren met hun eigen bezorgers. De actie loopt onder het motto ‘Jullie zorgen, wij bezorgen’.

Praktische informatie
  • Zorgmedewerkers kunnen zich als klant registreren op http://www.solucious.be en geven aan bij welke zorginstelling ze werken.
  • Je krijgt daarna het juiste assortiment en prijzen te zien en je kan onmiddellijk met je online bestelling beginnen.
  • Je kiest de datum en het tijdstip van thuislevering (tijdsvensters van 2 uur). Solucious werkt met een levertermijn van 2 werkdagen.
  • Het minimale bestelbedrag is 125 euro.
  • De kost voor aanhuislevering is beperkt tot 10 euro, ongeacht waar de levering in België plaatsvindt.
  • De betaling gebeurt bij levering van de boodschappen aan huis.

Geef een reactie