Zware aanrijding in Schaffen – bestuurder onder invloed van drugs

Op maandag 2 november rond 15.00 uur kwam het op de Tessenderloseweg in Diest tot een zware aanrijding tussen een stationwagon en een pick-up. Dat laatste voertuig trok een trailer met 2 paarden erin.

De 43-jarige bestuurder van de auto reed frontaal in op de pick-up. De aanhangwagen belandde daardoor in de gracht. De 65-jarige bestuurder uit Halen bleef ongedeerd. Beide voertuigen waren volledig vernield en moesten worden afgesleept .
De bestuurder die het ongeval veroorzaakte werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stelde de politie vast dat hij onder invloed was van verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. De agenten troffen bij zijn bezittingen ook een doosje aan met diverse soorten drugs.

Geef een reactie