Nieuw gezondheidscentrum in Glabbeek combineert huisdokters, psychologe en kinesitherapeuten

Vandaag, maandag 2 november 2020, gaat de nieuwe huisartsenpraktijk Wever van start in het voormalig gebouw van MSH (Medical Scientific Huart nv) in de Torenstraat in Attenrode-Wever (Glabbeek).

Huisartsen dr. Vincent Vanbelle, dr. Jan Vermeij en dr. Lander Dewitte verhuizen vanuit Vissenaken naar nieuwe praktijkruimten in het gezondheidscentrum in het voormalig kantoorgebouw van MSH. Naast een huisartsenpraktijk met 4 spreekruimten kan je ook 3 kinesitherapeuten, een voedingsdeskundige en een psychologe raadplegen.

De trekker van dit nieuw gezondheidscentrum is psychologe Caroline Huart uit Glabbeek. Zij is de dochter van de oprichter van MSH en eigenaar van het gebouw, dat nu een nieuwe zorgbestemming krijgt.

Op vrijdag 30 oktober 2020 werd het nieuw gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk officieel geopend door burgemeester Peter Reekmans en schepen van zorg Tom Struys.

Peter Reekmans beklemtoonde dat begin 2021de bouw van een nieuw zorgpark van start gaat in Glabbeek. Er wordt ook gebouwd aan een complex met 28 serviceflats.

Huisartsenpraktijk Wever is gevestigd in de Torenstraat 20a, 3384 Glabbeek. Je kan het centrum contacteren via 016/790720

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.