Man overtreedt nachtklok, heeft geen rijbewijs en rijdt onder invloed van drugs

Een overtreding van de nachtklok kan nogal wat bijkomende gevolgen hebben. Woensdagochtend 28 oktober om 00.35 uur controleerde de politie in Dorp in Testelt een 39-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem die op dat moment zijn wagen bestuurde. Dat is enkel toegelaten als je daar een attest van je werkgever voor hebt. Dat attest bleek de man niet te hebben. De bestuurder kon ook geen rijbewijs voorleggen. Hij verklaarde overigens spontaan dat dit reeds ingetrokken was. De man was ook nog eens onder invloed van verdovende middelen. De politie kon niet anders dan het voertuig te laten afslepen. Voor het negeren van de avondklok werd een Covid-pv opgesteld. De rest van de rekening wordt later gepresenteerd.  

Geef een reactie