Man overtreedt nachtklok, heeft geen rijbewijs en rijdt onder invloed van drugs

Een overtreding van de nachtklok kan nogal wat bijkomende gevolgen hebben. Woensdagochtend 28 oktober om 00.35 uur controleerde de politie in Dorp in Testelt een 39-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem die op dat moment zijn wagen bestuurde. Dat is enkel toegelaten als je daar een attest van je werkgever voor hebt. Dat attest bleek de man niet te hebben. De bestuurder kon ook geen rijbewijs voorleggen. Hij verklaarde overigens spontaan dat dit reeds ingetrokken was. De man was ook nog eens onder invloed van verdovende middelen. De politie kon niet anders dan het voertuig te laten afslepen. Voor het negeren van de avondklok werd een Covid-pv opgesteld. De rest van de rekening wordt later gepresenteerd.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.