Politie doet oproep voor beeldmateriaal van vliegtuigcrash in Wolfsdonk

Deze middag maakte een Duits sportvliegtuigje een noodlanding in de Senatorlaan in Wolfsdonk. De piloot kreeg motorpech op 3 kilometer hoogte maar kon met behulp van zijn vliegtuigparachute relatief veilig landen. De vlucht eindigde in de kruin van een boom. De bewoners van het huis waar de boom staat waren niet thuis.

De piloot en zijn passagier konden samen met hun hond Jasper zo goed als ongedeerd uit het toestel stappen. Ondertussen arriveerde een legertje hulpverleners van brandweer, politie en medisch personeel. Het parket kwam ook ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te analyseren. In dat kader doet de politie van Aarschot een oproep aan getuigen en mensen die eventueel beeldmateriaal hebben van de crash. Je vindt de contactgegevens hieronder.

OPROEP: de onderzoekende diensten vragen iedereen die beelden heeft van het vliegtuigongeval in #Aarschot (ook bv. van bewakingscamera’s), deze over te maken aan ons. U kan ons contacteren op 016/55.02.02 of mailen naar PZ.Aarschot@police.belgium.eu. pic.twitter.com/Cvue8EJQzA— Politie Aarschot (@PolitieAarschot) October 8, 2020

Geef een reactie