Geen Lolands maar de Lo wordt dit weekend niet vergeten

Volgend weekend, op vrijdag 18 en zaterdag 19 september, stond Lolands in principe op de kalender. De organisatoren van het tofste festival in het Hageland moesten echter, net zoals zovele anderen, de plannen een jaartje opschuiven. Dat betekent echter niet dat de Lo dit jaar in de schaduw blijft. Integendeel zelfs. Morgen en overmorgen zullen de lampen op het festivalterrein blijven branden. “Op die manier willen we de figuur van de Lo in het licht zetten”, zegt coördinator Tim Vankerckhoven.

Het team achter Lolands maakte voorlopig enkel de twee hoofdacts bekend, die op het festival zouden spelen. Op vrijdag stonden De Kreuners geprogrammeerd. Op zaterdag was dat Daan. Die twee hebben ook al toegezegd voor de editie 2021.

We publiceren met veel plezier nog wat foto’s van de editie 2019. En we kijken met veel enthousiasme uit naar 2021.

Geef een reactie