Uitzinnige vrouw bijt twee agenten

Vorige week kregen ze bij politiezone Demerdal al eens af te rekenen met een bijtincidentt en vorig weekend was er weer een. Op vrijdag 7 augustus werd een ploeg van de politiezone Demerdal-DSZ naar de Diesterestraat in Diest geroepen omdat de bewoonster , een 60-jarige vrouw, gedreigd had met zelfdoding. Ze was ook met met haar wagen naar de spoorlijn die vlakbij ligt gereden.

Uiteindelijk voerde de vrouw haar plannen niet uit en ze besloot om terug te rijden naar haar woning. De politie zette haar wagen klem zodat ze niet meer kon wegrijden. De uitzinnige vrouw sprong echter toch in haar wagen en probeerde om achterwaarts weg te rijden. Ze werd daarbij uit haar wagen getrokken. Haar auto kwam vlak voor de politiecombi tot stilstand.

Bij deze schermutseling werd een agent gewond en in de hand gebeten. De vrouw werd uiteindelijk met een ziekenwagen afgevoerd onder begeleiding van politiemensen. Tijdens de rit naar het ziekenhuis, slaagde ze er opnieuw in om een agent te bijten.
De twee agenten zijn enige tijd werk onbekwaam. De vrouw werd voor de onderzoeksrechter geleid en kreeg strenge voorwaarden opgelegd.

Geef een reactie