Levenslang rijverbod maar toch bestuurt Diestenaar onder invloed niet verzekerd voertuig

Sommige bestuurders maken het echt wel bont. Dat bleek vorige maandag tijdens de controle van een wagen in de Nicolas Welterstraat in Diest. De 52-jarige bestuurder uit Diest onder bleek zijn voertuig te besturen onder invloed van alcohol en drugs. Hij had al een levenslang rijverbod en mocht dus helemaal niet rijden. Bovendien was de  wagen waarmee hij reed niet verzekerd, niet ingeschreven, en ook niet gekeurd. De wagen werd afgesleept .

Eerder die dag controleerde een patrouille van de politie een voertuig in Schoonaerde. Een 35-jarige bestuurder uit Aarschot reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.