Jongeman met mondmasker pleegt overval op Wim’s Club

In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 2.30 uur werd ingebroken in de broodjesbar Wim’s Club in het station van Diest. De buit was beperkt maar wel vervelend. Onder meer de facturatiegegevens en de sturing voor het muzieksysteem staan op een iPad die gestolen werd. Opvallende details: de dader draagt een mondmasker, allicht om onbekend te blijven. En hij gedraagt zich erg rustig. Hij wandelt gewoon ongestoord door de zaak en komt ook op andere filmfragmenten vrij duidelijk in beeld.

De combinatie van de baard, de rugzak en de pet leiden bijna zeker naar de ontmaskering van de dader. Ondertussen zijn er blijkbaar ook al tips van mensen die de man herkennen. Zaakvoerder Wim Maes hoopt dan ook dat de dief tot inkeer komt en de spullen terug bezorgt.

Heb je zelf een tip of herken je de man op het filmpje? Contacteer dan politiezone Demerdal op het nummer 013/350500

Geef een reactie