Man gekneld tussen twee voertuigen in Averbode

Op de Westelsebaan in Averbode gebeurde op dinsdag 26 mei omstreeks 14.00 uur een ernstig ongeval. De wagen van een 33-jarige man uit Heusden-Zolder stond stil op de rijbaan. De bestuurder stond achter zijn voertuig omdat hij spullen moest in- en uitladen. Een 28-jarige vrouw uit Westerlo reed aan de achterkant in op het gestationeerde voertuig. De bestuurder daarvan geraakte gekneld tussen beide voertuigen. Hij werd zwaar gekwetst overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven.

Verzekering

Omstreeks 20:00 uur werd de politie geïnformeerd over een verdacht voertuig op de Omer Vanaudenhovelaan in Diest. Het voertuig had reproductie kentekenplaten. Het voertuig werd getakeld omdat het niet geldig verzekerd was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.