Würst doe-het-zelf-box onder meer verkrijgbaar in AD Delhaize Scherpenheuvel

Haute-dogketen Würst was ooit een briljant idee van TV-kok Jeroen Meus. Het bedrijfje ging echter in faling en werd daarna overgenomen door Hendrik Winkelmans, Diedrik Tas en Frank Plasschaert. Zij maakten een relatief succesvolle doorstart maar covid-19 komt ook voor hen bijzonder ongelegen.

Würst heeft vestigingen in Leuven en Gent maar die zijn, net als andere collega’s, momenteel op slot. De zaakvoerders zoeken naar oplossingen om toch omzet te draaien en die hebben ze ook gevonden.

In de vestigingen van AD Delhaize in Scherpenheuvel, Wezemaal, Lovenjoel en Tielt-Winge kan je de Würst doe-het-zelf-boxen kopen. In zo’n box zitten de ingrediënten voor vijf haute-dog maaltijden, samen met een gebruiksaanwijzing.

Würst slaagt er in deze vreemde tijden zelfs in om zijn afhaal- en thuisleveringscapaciteit uit te breiden. Ze hebben een take-away geopend in het Felix pakhuis in Antwerpen. Antwerpenaren kunnen ook een Würst haute-dog laten leveren via Deliveroo, Uber Eats en Takeaway.com. Die thuislevering kan ook voor wie in de omgeving van Leuven woont.

Geef een reactie