McDrive Diest gaat op dinsdag 21 april opnieuw open

Er is goed nieuws voor de liefhebbers van de snelle hap. McDonalds opent vanaf dinsdag 21 april zijn McDrive-afhaalpunten. Die heropening gebeurt met een afgeslankt menu en een pak flankerende maatregelen om klanten en personeel te beschermen.

Het afgeslankt menu moet ervoor zorgen dat de restaurants met een beperkt personeelsbestand kunnen werken. Op die manier maakt de keten sociale afstand mogelijk in de keukens. In die keukens zijn ondertussen ook zones afgebakend met vloertape en tafels. Alle medewerkers hebben een persoonlijk mondmasker en handschoenen. 

De menu’s die je afhaalt komen via een veiligheidsschuif en daar is een extra beschermingsflap op gemonteerd. McDonalds vraagt aan de klanten om maximaal contactloos of elektronisch te betalen. De betaalterminals worden na ieder gebruik ontsmet. De medewerkers moeten ieder uur hun handen wassen.

De McDrives zullen open zijn van 11 uur ‘s morgens tot 21 uur ‘s avonds. In het Hageland is er slechts één McDrive, met name in Diest.

Geef een reactie