Tekeningen, frietjes en snoepgoed voor bewoners WZC Hof ter Heyde

Het zijn eenzame tijden voor de senioren in de onze woonzorgcentra. De maatregelen om de verspreiding van COVID-19 af te remmen verbieden momenteel alle bezoek. In Bekkevoort probeerde schepen van Onderwijs Nathalie Weckx om die situatie toch wat draaglijker te maken. Ze vroeg aan de leerlingen van de drie scholen op het grondgebied van de gemeente om tekeningen, kaartjes en knutselwerken te maken voor de bewoners van WZC Hof ter Heyde.

Die oproep kreeg nogal wat positieve reacties. Er waren ook heel wat spontane acties van andere organisaties die hun respect willen betuigen aan medewerkers en inwoners. 

Bij kinderdagverblijf De speelberg bakten ze lekkere wafels met de opbrengst van hun jaarlijkse eetdag.  Frituur het pleintje uit Meensel-Kiezegem schotelde knapperige frietjes en kraakverse broodjes voor.  De carnavalisten van CV Kiekenbos schonken het snoepgoed dat ze kochten voor de stoeten in de buurt aan het personeel en bewoners. De stoeten in Bekkevoort, Zichem, Scherpenheuvel en Diest werden immers afgelast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.