Ook skinchoach Ann Tielens, Fritshop, Optiek Lieve De Keyser en Damart sluiten

Viroloog Marc Van Ranst liet maandagavond doorschemeren dat een lockdown in België niet onmogelijk zou zijn. Veel handelaars hebben ondertussen op eigen initiatief hun zaak gesloten. Er blijven er overigens ieder uur nog bijkomen.

“Na heel lang twijfelen heb ik met een warm hart voor mijn medewerkster, klanten, familie en kinderen besloten om voorlopig geen behandelingen meer te doen. We kunnen de veiligheid niet meer garanderen omdat wij constant in aanraking komen met klanten,” post skincoach Ann Tielens. Producten kan nog tot woensdag 18 maart.

Optiek Lieve De Keyser had zich haar 25 jarig bestaan van de zaak helemaal anders voorgesteld! “Na lang beraad, veel gepieker en twijfel heb ik beslist de zaak tijdelijk te sluiten tot 4 april! Een heel moeilijke, maar noodzakelijke beslissing en ik ben er nu absoluut zeker van dat het de enige juiste is. Dit is geen leuke situatie maar de gezondheid van iedereen heeft absolute voorrang”, post ze op Facebook.

Wie een bestelling heeft lopen, krijgt een seintje als de spullen beschikbaar zijn. Heb je een dringend probleem, een bril die stuk is of als je geen lenzen meer hebt, dan kan je contact nemen via optiek.de.keyser@telenet.be of 013/783304.

Ook Tina Christiaens van Fritshop heeft besloten om vanaf nu enkel nog achter gesloten deuren te werken. Je kan enkel nog telefonisch bestellen en betalen doe je met PAYCONIQ. Wie bestelt spreekt een ophaalmoment af en je bestelling staat buiten aan de deur klaar. Ook thuislevering is mogelijk.

Bij de ketens heeft nu ook Damart beslist om zijn winkels te sluiten. Damart heeft onder meer een vestiging op het gouden kruispunt in Tielt-Winge.

Geef een reactie