Festivalshop sluit tijdelijk fysieke winkel

De meeste handelszaken mogen tijdens de week gewoon openen maar het valt op dat een aantal dat bewust niet doen. Ze kiezen voor andere maatregelen en houden de deuren helemaal dicht of werken enkel op afspraak.

Bij Festivalshop zijn ze dubbel geraakt. De carnavalstoet van Zichem werd afgelast door het stormweer maar daarna zorgde covid-19 ervoor dat ook de stoeten in Scherpenheuvel, Aarschot en Diest werden afgelast. De facto ligt eigenlijk het ganse uitgaansleven plat.

“Gek doen is oké” is onze leuze, maar dit zijn geen tijden om gek te doen…

De wereldwijde impact van het Coronavirus raakt onze sector en ons bedrijf in het diepst van het hart. Aan de hand van de recente gebeurtenissen hebben wij de volgende beslissing genomen:

Festivalshop sluit daarom van maandag 16.03 tot en met maandag 30.03 de fysieke winkel. De webwinkel blijft wel open en krijgt zelfs een extra duwtje. Wie online bestelt krijgt gratis verzending vanaf 25 euro. Dat was eerder 50 euro. Voor de buurlanden geldt gratis verzending vanaf 35 euro, vroeger was dat 75 euro.

De beslissing is uiteraard logisch. Gek doen mag dan al plezant zijn maar in deze barre tijden is er niet meteen veel aanleiding om de feestneus op te zetten.

Geef een reactie