Rudy Borremans wordt op 8 maart zonepriester van Aarschot

Ere-deken en huidig pastoor van de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Aarschot Huub Gerits gaat op 8 maart met pensioen. Pater Huub werd geboren in 1945 en is dus 75 jaar. Hij werd ingekleed als Norbertijn in 1963, legde zijn professie af in 1965 en werd priester gewijd in 1970.

Op zondag 8 maart is er om 11 uur een afscheidsviering in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Pater Huub gaat na zijn afscheid terug naar de abdij van Averbode. Niet om er te rusten, hij krijgt opnieuw een taak toegewezen binnen de gemeenschap van de Norbertijnen.

Het was al langer bekend dat priester Rudy Borremans de rol van Huub Gerits zal overnemen. Dat is nu ook officieel. De bisschop heeft priester Borremans officieel gevraagd om zonepastoor van Aarschot te worden. Dat doet hij in gedeelde verantwoordelijkheid met pastoraal assistent Tom Wolput en de voltallige zoneploeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.