Gereanimeerd hondje Zippy overlijdt alsnog

Vorige week leek alles nog goed te komen maar vandaag meldde Jef Peeters op zijn Facebookprofiel dat de Zippy overleden is. Zippy was het hondje van Jef dat na een woningbrand door een brandweerman van de post Diest werd gereanimeerd. Het huis van Jef Peeters brandde toen aan de binnenkant volledig uit terwijl de twee hondjes alleen thuis waren.

De Zippy verbleef na de brand een paar dagen in een opvang maar leek aan de beterhand. Hij mocht zelfs terug naar huis maar zijn ademhaling bleef wel moeilijker als gevolg van de brand. Vandaag is het hondje dus alsnog overleden.

Jef Peeters ging vorige week de redder van zijn hondje nog bedanken en hij benadrukte toen dat hij het werk van alle pompiers die bij de blussing betrokken waren, bijzonder apprecieerde. Voor de Zippy heeft dat werk niet mogen baten. Jef woont ondertussen in een tijdelijke woning. De werken voor het opknappen van zijn huis zijn wel al gestart.

Op Facebook stromen de reacties en de blijken van medeleven voor Jef Peeters toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.