Foto | Bekkevoort huldigt zijn kampioenen en daar zijn straffe namen bij

Fotocredits Debby Willems (DW Photography)

De jaarlijkse viering van de sportkampioenen is in veel gemeenten een mooie traditie geworden om de mensen die zich regelmatig in het zweet werken in bekende en minder bekende sporten een avondje lokale roem te gunnen. In Bekkevoort is dat toch even anders. De groene gemeente in het Hageland heeft niet alleen een vruchtbare bodem voor landbouwers en fruitboeren, het blijkt ook een ideale bodem voor topsporters. Het feit dat internationale toppers als Hendrik Van Crombruggen en Pieter Devos ook effectief aanwezig waren, geeft de prestaties van de lokale sporthelden extra prestige. Michel Wuyts was vanuit Scherpenheuvel-Zichem overgekomen om een randje commentaar te geven bij de huldiging. Schepen van Sport Raf Vanmeensel en burgemeester Hans Vandenberg waren de gastheren.

Alle kampioenen die gehuldigd werden in willekeurige volgorde: Pieter Devos, Zoë Vercammen, Lotte Creten, Roxanne en Randilyn Mertens, Ella Van Kerkhoven, Hendrik van Crombruggen, Zacarya Aznag, Berke’s menteam, Sibrim Lemmens en Jonas Corten, Sporting Molenbeek, Marieke Mathijs, Teakwandoschool Keumgang, Michiel Vermaelen, Elien Rabaut, Lies Vicca, Hannah Laenens, Teutoonse ridders en riddertjes.

Verdienstelijke inwoners: Guido Mellaerts en Philippe Swiggers

Je kan hier extra foto’s bekijken van Berke’s Men team

Je kan hier extra foto’s bekijken van de Teutoonse Ridders

Geef een reactie