Nieuwe domeindirecteur voor Halve Maan Diest

De provincie Vlaams-Brabant plaatst een opvallende vacature op haar website. Nog tot 13 september kan je solliciteren voor de functie van Domeindirecteur voor de Halve Maan. De huidige directeur Ria Schepmans is momenteel nog met verlof maar ze bevestigt wel dat ze volgend jaar op pensioen gaat. Dat gebeurt op 1 mei 2020, net voor de start van het nieuwe zwemseizoen dus. Op die manier kan de nieuwe directeur al even warm lopen voor de heropening van het domein.

De promotie van de nagelnieuwe evenementenzone bij het bedrijfsleven wordt een van de belangrijke taken van de nieuwe domeindirecteur.

De Halve Maan ontvangt in de zomerperiode ongeveer 200.000 bezoekers. De domeindirecteur stuurt dagelijks een ploeg van een twintigtal vaste medewerkers aan en nagenoeg evenveel seizoenmedewerkers en jobstudenten.  De aanwervingsvoorwaarden zijn redelijk zwaar. Naast een masterdiploma moeten de kandidaten ook vier jaar ervaring hebben in een functie met een hoog-dynamische publiekswerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.