Herdenkingswandeling voor vermoorde Jonas Vlayen

In oktober van vorig jaar werd Jonas Vlayen aan de deur van zijn woning in Budingen met negentien messteken vermoord door een vroegere jeugdvriend. De vader kon de dader, die in dezelfde buurt woont, overmeesteren. De feiten gebeurden op het moment dat Jonas in zijn wagen wilde stappen om te gaan werken bij Toyota Europe in Halen. De collega’s van het bedrijf organiseerden eerder al een herdenkingsrit. Volgende zondag 1 september organiseren ook de ouders van Jonas en volleybalclub BEVO een herdenkingswandeling. De afstand bedraagt ongeveer 5 kilometer en deelnemen is gratis. De wandeling start aan het lokaal van BEVO in de Dorpsstraat in Geetbets. Je kan vertrekken vanaf 13.30 uur en tot 15.30 uur. Op de website eerbetoonjonas.be kan je je registreren.

Geef een reactie