Herdenkingswandeling voor vermoorde Jonas Vlayen

In oktober van vorig jaar werd Jonas Vlayen aan de deur van zijn woning in Budingen met negentien messteken vermoord door een vroegere jeugdvriend. De vader kon de dader, die in dezelfde buurt woont, overmeesteren. De feiten gebeurden op het moment dat Jonas in zijn wagen wilde stappen om te gaan werken bij Toyota Europe in Halen. De collega’s van het bedrijf organiseerden eerder al een herdenkingsrit. Volgende zondag 1 september organiseren ook de ouders van Jonas en volleybalclub BEVO een herdenkingswandeling. De afstand bedraagt ongeveer 5 kilometer en deelnemen is gratis. De wandeling start aan het lokaal van BEVO in de Dorpsstraat in Geetbets. Je kan vertrekken vanaf 13.30 uur en tot 15.30 uur. Op de website eerbetoonjonas.be kan je je registreren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.