Erwin Lambeets uit Diest stapt Dodentocht uit en haalt 730 euro op voor voedselbank

Honderd kilometer stappen, het heeft een naam en een reputatie. Wie het ooit meedeed weet dat de Dodentocht in bornem geen kattepisje is. Erwin Lambeets uit Diest stapte de zware tocht helemaal uit en hij liet zich ook sponsoren.

Erwin verkocht steunkaarten van vijf euro per stuk. Dat bracht een fraaie 730 euro op. Al dat geld gaat naar de werking van voedselbank Sint-Vincentius. Erwin is daar zelf actief als vrijwilliger bij de voedselbedeling.

Wie een steunkaart kocht kon ook een waardebon winnen. Op de facebookpagina van Sint-Vincentius staat een lijst met namen van de winnaars. Ze kunnen hun bon iedere werkdag tussen 9 en 11 uur ophalen in de magazijnen van de voedselbank.

One comment

Geef een reactie