Truckers zorgen voor kippenvel met unieke lichtshow

Foto’s | David Vanthienen

Zondagavond. Truckers4 Life sluiten in Bekkevoort de meest succesvolle editie ooit af. Zowat alle records zijn gebroken. Het hoogste aantal andersvaliden die mee reden in het konvooi, het hoogste aantal trucks ooit, een onwaarschijnlijke sliert deelnemers aan de rondrit door het Hageland en allicht ook het hoogste aantal bezoekers ooit.

We komen morgen terug op al die straffe cijfers maar een van de topattracties op zaterdagavond is de lichtshow die de truckers zelf organiseren. David Vanthienen maakte er een bijzonder knappe fotoreportage van.

One comment

  • Jenny ‘Twix’ Jones

    Ik heb genoten! Voelde mij compleet in mijn element. Volgend jaar ga ik proberen om een goeie ziel te vinden waar ik dan nog eens mee in de cabine mag tijdens de rondrit … #vrachtwagengek

Geef een reactie