Politie betrapt bestuurders onder invloed van alcohol en drugs – ongeval met gekwetsten

Op woensdag 7 augustus omstreeks 19 uur gebeurde een verkeersongeval op de Turnhoutsebaan in Scherpenheuvel-Zichem. Daarbij kwam één wagen in een gracht terecht.

Bij het ongeval waren drie bestuurders betrokken: een 22-jarige man uit Laakdal, een 32-jarige man uit Tessenderlo en een 31-jarige man uit Diest.  Deze laatste werd licht gewond. Twee van de drie legden een positieve alcoholtest af. Eén van hen moest zijn rijbewijs afgeven voor 3 uur en het rijbewijs van de tweede werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. .

Rijden onder invloed

Diezelfde dag omstreeks 09:00 uur haalde de politie van zone Demerdal op Schoonaerde in Diest een 23-jarige man uit Beringen uit het verkeer. Hij legde een positieve alcohol- en speekseltest (drugs) af en diende zijn rijbewijs af te geven voor de duur van 15 dagen.

Tijdens de nacht van woensdag 7 augustus naar donderdag 8 augustus legde een 49-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem op de Westelsebaan in Scherpenheuvel-Zichem een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden. Omstreeks 04:30 uur leverde een 22-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem een positieve speekseltest (drugs) af op de Tieltsebaan in Scherpenheuvel-Zichem. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.