Beachweekend van volleybal Molenstede kan aanvragen voor deelname amper bijhouden | fotoreportage

Het was vorig weekend opnieuw een knaleditie van het Beachvolleybaltornooi op de terreinen van VVV Molenstede. De formule is eenvoudig maar erg succesvol. Zand, keurig uitgelijnde terreinen, bonkende beats en frisse drankjes. De enige factor waar ze in Molenstede geen vat op hebben is het weer. Vermoedelijk brengt er echter iemand ieder jaar weer een lading eieren naar de Clarissen want ook nu waren de omstandigheden ideaal.

De reputatie van het tornooi staat als een Molensteeds monument. Het aantal aanvragen om deel te nemen swingt de pan uit en het beachteam moest dit jaar al extra terreinen aanleggen. Zelfs met die extra velden was er voor een paar vaste klanten geen plaats. Ook het bedrijventornooi op vrijdag barst uit zijn voegen; Iets om een jaartje over na te denken dus.

Geef een reactie