DJ-duo Partyshakerz uit Diest speelt derde jaar op rij op Tomorrowland

Tomorrowland 2019 is opnieuw gespreid over twee weekends. Vorig weeekend werd er al stevig uit de bol gegaan in De Schorre en vrijdag start het dancefeestje van de happy shiny people opnieuw. Deze keer staat ook weer volk uit Diest op een van de podia. Het DJ-duo Partyshakerz staat al voor de derde zomer op rij op Tomorrowland. Frederik Biesmans en Stéphane Renard staan geprogrammeerd in de Rave Cave.

Ze spelen hun typische Partyshakerz-set: de beste hits van het moment en classics uit verschillende genres, begeleid door MC en doorspekt met tonnen interactie zoals hands-up in the air, sit-downs, waves en wall-of-deaths.

Tomorrowland bestaat 15 jaar en daarom spelen Partyshakerz ook een kort flashback-moment met enkele typische Tomorrowland-hits van de voorbije vijftien jaar. Ze hebben ook nog een verrassing in petto om de 15 years te vieren maar wat dat wordt wil het duo niet verklappen.

Partyshakerz spelen op vrijdag 26.07 tussen 14.00 uur en 15.00 uur in de Rave Cave.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.