Focus op oldtimers aan Het Vinne (Averbode), bij de Lobosfeesten (Scherpenheuvel) en op de Kaai (Diest)

Fotoreportage Wim Vanhelmont

Het Hageland was vorig weekend oldtimerland. Zaterdag tuften de oude mobieltjes naar Averbode, zondag was de Loboswijk in Scherpenheuvel en de Kaai in Diest de place to be.

U kent ons ondertussen. Daar maken wij een geweldige reeks foto’s van. We plaatsen die allemaal samen op de fotopagina Oldtimers in het Hageland. Op die pagina vindt u ook foto’s van Schaffen Classic en van Bar Choque.

Hieronder kan je een mooie reeks foto’s vinden van Wim Vanhelmont. De meeste foto’s zijn van de Lobosfeesten. Die feesten kregen dit jaar een opvallende invulling.

Hagelands Oldtimertreffen en Oldtimer Fly&Drive

Het is overigens nog niet gedaan met de oldtimerfeestjes. Op donderdag 15 augustus vindt op de terreinen van Fruit Vanhelmont in Meensel-Kiezegem, het Hagelands Oldtimer Treffen plaats. Naast oude voertuigen zijn er de ganse dag optredens van muziekbands. Alle info op www. hagelandsoldtimertreffen.be

In het lange weekend van 17 en 18 augustus vindt in Schaffen de 36ste editie van de Oldtimer Fly&Drive plaats. Dat moet zowat de belangrijkste bijeenkomst van oude vehikels zijn, ook al omdat het aanbod erg breed is. Vliegtuigen, auto’s, bromfietsen, tractors en caravan’s wriemelen een gans weekend door mekaar op de springzone van de para’s in Schaffen.

Bekijk de foto’s van de Lobosfeesten na de affiche

Geef een reactie