Hoogste temperatuur vandaag gemeten in Diest

België heeft er officieel een hittegolf bij. Het vijfde jaar op rij overigens. Maar ook in het Hageland mogen we een nieuw record bijschrijven. De hoogste temperatuur van het jaar, 33.4 graden, werd vandaag in Diest genoteerd.  Of de massale toeloop naar provinciedomein Halve Maan er iets mee te maken heeft weten we niet maar daar was het alleszins volle bak. Op Facebook communiceerde het team van het domein al heel vroeg dat er 3000 bezoekers waren. Een uur later liep dat op naar 4000 en nog een uur later kwam het advies om niet meer naar het domein af te zakken. Er waren toen 5000 bezoekers en er stond een lange wachtrij aan te schuiven om binnen te kunnen. De maximumcapaciteit van De Halve Maan is 6000 bezoekers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.