QMusic-DJ Dimitri Wouters sluit Lolands af

Het programma van Lolands 2019 krijgt vorm. De eerste naam die de organisatoren bekend maakten was Laura Tesoro. We vermoeden dat het festivalteam toen nog niet wist dat dit jonge talent zou knallen in het VTM-programma “Liefde voor Muziek”. Haar performance is alleszins pure propaganda voor het festival. De affiche kreeg door de jaren heen een vast format en daar hoort een opvallende coverband bij. Dat wordt dit jaar Mother Mercury, een van de beste Queen-imitaties die je kan zien. Een paar weken geleden kwam Mutox bij op de affiche. Talent uit eigen regio dus. Nu is ook de afsluiter bekend. Traditioneel is dat een DJ en dit jaar wordt dat Dimitri Wouters. Op zaterdagavond speelt hij een vast set in Shut Up & Dance van QMusic. Dimitri Wouters stond de laatste paar jaren telkens weer op het podium van Tommorowland. Hij is ook de man die Trollenknots van Rik Verheye bedacht. Dimitri Wouters sluit Lolands af  met een set die start om 01.30 uur en duurt tot 03.00 uur.

Er mankeren nog drie namen op de affiche van Lolands 2019. De twee headliners en een DJ. En ook de drie namen van de bands die het festival op vrijdag openen zijn nog niet bekend. Dat hoeft echter niet te beletten dat je al tickets kan bestellen. Dat kan via een link op de website van het festival. Uiteindelijk is vooral de solidariteit belangrijk. Alle opbrengsten van Lolands worden via het ALS Laevers fonds aan de KU Leuven geschonken. De researchers van professor Van Damme kregen op die manier al meer dan 240.000 euro toegeschoven. Lolands vindt dit jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 september.

Geef een reactie