Hayabusa wint topcompetitie en lijkt klaar voor wereldkampioenschap

Hayabusa, het nationale topsportteam skydiven van defensie, heeft afgelopen weekend de Bedford World Challenge gewonnen. Dat is het grootste indoor skydiving event ter wereld. Hayabusa won dit prestigieuze tornooi al voor de negende keer op rij. De jongens lieten op Facebook duidelijk blijken dat ze erg tevreden zijn met het resultaat.

There you have it folks! The Challenge has come to an end and once again we walk away with a huge smile on our faces 😆 It’s always fun to come back, competing with the biggest competitorsfield in the world. Being present with our strong belgian delegation, FalcoAyroStardust and ISR FireFlash we showed our little country who they can be proud of 🔥🤩🇧🇪 For us personally we had to take it up against Arizona Airspeed as our biggest component and we are happy where our training has led us. 
We finished the meet with a 34,7 average, 9 highscores and 1 tied.
And with that our final rehearsal for the upcoming World Championships in Weembi.

Thanks for all the cheers! Keep them coming, we need some more coming at us in 2 weeks 🥳

Andy en David Grauwels, Jeroen Nollet en Dennis Praet lijken dus klaar voor het wereldkampioenschap dat binnen twee weken in het Franse Lille plaats vindt. De laatste trainingsdagen in België zijn gepland op 14 en 15 april in de Windtunnel van Luik. Het Amerikaanse nationale team Arizona Airspeed oefent daar op dezelfde dagen afwisselend met Hayabusa. Je kan gaan kijken naar die trainingen maar dan geef je best op voorhand een seintje aan een van de teamleden. Voor wie er niet kan bij zijn draait Hola Hageland een reportage van de trainingen.

Geef een reactie