Rode Duivel Thorgan Hazard komt Schaffense supportersclub bedanken

Hoog sportief bezoek voor de Lowlanders, een Schaffense supportersclub van de Duitse topvoetbalclub Borrusia Mönchengladbach. Rode Duivel Thorgan Hazard en het Franse negentienjarige toptalent Michaël Cuisance kwamen de Belgische supporters bedanken voor hun steun.

Vorige zaterdag was een delegatie van de Lowlanders nog aanwezig bij de wedstrijd van hun club tegen Wolfsburg. Die werd jammer goenoeg verloren met zware cijfers. Het werd op een onbegrijpelijke manier 0-3 voor Wolfsburg terwijl Mönchengladbach op alle vlakken de match domineerde.

Thorgan Hazard en Michaël Cuisance waren opmerkelijk benaderbaar en ze namen hun tijd om met zoveel mogelijk mensen op de foto te gaan. Hazard nam overigens het woord in het Nederlands en dat ging vlot. Enkel het woord Schaffen was enigszins een probleem. De organisatoren hadden ook Filip Daems uitgenodigd. Hij was ooit kapitein bij Mönchengladbach en speelde acht wedstrijden voor de Rode Duivels.

Burgemeester Christophe De Graef kwam de twee topvoetballers welkom heten. Hij overhandigde een geschenkenmand van de stad Diest.

Hazard liet ook even in zijn sportieve kaarten kijken. Hij voelt zich goed bij Borrussia maar wie zijn woorden goed beluisterde weet dat de kans dat hij aan het einde van het seizoen verkast, toch reëel is.

Geef een reactie