Nieuwe uitbater cafetaria zwembad is oude bekende in Diest

Een aantal media vragen zich al enkele dagen af wie de nieuwe uitbater van de cafetaria van het zwembad in Diest wel mag zijn. Na een maandenlange selectieprocedure is er namelijk eindelijk witte rook. Het stadsbestuur wil blijkbaar niet bekend maken om wie het gaat, allicht omdat de officiële aanstelling nog moet gebeuren door de gemeenteraad.

Al die geheimzinnigheid en raadselachtigheid is echter enigszins potsierlijk. Op 13 februari maakte “de Simme” Kim Maes op zijn Facebookprofiel al bekend dat hij stopt met zijn café Spoor 10 in Aarschot. De Simme staat daar op 24 februari voor de laatste keer achter de tapkraan. Vanaf 1 maart is hij de nieuwe uitbater van het cafetaria in het zwembad. De Simme baatte vroeger ook café Den tram uit aan het station in Diest.

Na 14 jaar Heb Ik beslist om te stoppen met cafe spoor10, op 24-2 zal ik de laatste keer achter de toog staan. Bianca en zoon Michael nemen de fakkel over en Ik wens hen veel succes toe. Ikzelf blijf wel in de horeca en zal de nieuwe uitbater van het cafetaria van het stedelijk zwembad van Diest worden.

Geef een reactie