Eminé Coiffure combineert klasse en trendy looks in La Vieille Barrière

La Vieille Barrière, door de mensen ook wel tutoyerend De Bareel genoemd, is een van de meest prestigieuze gebouwen van Scherpenheuvel. Vreemd genoeg is dit mooie pand niet opgenomen in de inventaris van Onroerend Erfgoed. Er was jarenlang een bankkantoor tot die de smartphone ontdekten en het aantal kantoren plots gedecimeerd werd. De trendy interieurzaak 4Living probeerde het even maar sloot einde vorig jaar de deuren.

Een unieke kans voor hairstylist Emine Cagirgan die een paar meter verder, aan de overkant van de straat, in een te klein pand haar creativiteit en vooral haar ambitie wat moest intomen. Ze liet het hoekpand ombouwen tot een erg stijlvol, modern aandoend salon waar licht, zachte kleuren en een praktische indeling de klemtoon vormen. Eminé bleef Eminé. Kapsalons nemen wel vaker de naam over van de zaakvoerster. In het salon zijn, naast vrouwen, ook kinderen en mannen welkom. Die laatsten kunnen ook opteren voor een scheerbeurt. Het hoeft niet op afspraak. Je kan op goed geluk binnenvallen en je beurt afwachten. De koffie staat altijd klaar.

Eminé werkt vooral met producten van Joico maar ook het Australische ecologische en diervriendelijke gamma van ELEVEN, het merk dat in sneltreinvaart iconisch wordt, kan je hier vinden. Er staan ook handgemaakte handtassen van dorpsgenote Ann Lamers in het salon.

De openingsuren van kapsalon Eminé:

  • maandag van 9 uur tot 15 uur
  • dinsdag, woensdag en donderdag van 9 uur tot 18 uur
  • vrijdag van 9 uur tot 19 uur
  • zaterdag van 8 uur tot 17 uur
  • zondag is het salon gesloten

Geef een reactie