Verkeershinder door opnames voor Een-soap “Zie me graag”

Productiehuis Eyeworks maakt op donderdag 7 februari in Scherpenheuvel  opnames voor de populaire Een-soap “Zie mij graag”. Vanaf 9.30 uur tot 11 uur is de Koophandelstraat het centrum van de actie. In een gedeelte van die straat is er een parkeerverbod.

Daarna verhuist de filmset naar de Basilieklaan ter hoogte van de Socialistische Mutualiteit. Daar wordt tot ongeveer 12 uur gefilmd. Tussen 12 uur en 20 uur is de filmploeg vooral aan de ingang van de basiliek aan de slag.

De opnames hebben gevolgen voor het verkeer. Het Albertusplein en de Basilieklaan (allicht enkel het gedeelte tot aan het rond punt) blijven de ganse dag afgesloten voor het verkeer. Een paar handelaars maken daar opmerkingen over. Blijkbaar hebben ze de melding van de verkeershinder pas op woensdagavond 6 februari na 17 uur gekregen. Als er leveringen gepland zijn op het afgesloten traject ondervinden die allicht hinder.

Het is alleszins ook vreemd dat er geen enkele communicatie op de website van de stad staat. Ook op de sociale media vermeldt geen enkele mandataris die daar actief is, de verkeersmaatregel. Dat staat in schril contrast met bijvoorbeeld de situatie in Diest. De nieuwe burgemeester Christophe De Graef zet iedere geplande maar ook ongeplande verkeershinder meteen op Facebook. Ook schepen Maurits Vande Reyde communiceert zeer actief via dat kanaal over zaken waar de inwoners zich vragen kunnen over stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.