Live | Kirri Valvekens stelt nieuwe cd Little Somethings voor

Geen uithoek in Vlaanderen waar Kris “Kirri” Valvekens vorige zomer niet gespeeld heeft. Soms solo maar vaak met een van muzikale projecten zoals
Diamonds on the rocks, Greenwood, AJ&The Moose, 5 o’Clock Shadow Bluesband, Kirri Willy & le magasin dangereux of Memphis Mojo.

De laatste weken bracht dit muzikale toptalent met een stem die een kopie lijkt van Neil Diamond, heel wat tijd door in Studio Fandango in Boutersem. “Ik wilde eigenlijk wat ideeën en demo’s uitproberen”, zegt Kirri. “Dat vlotte zo goed dat ik samen met studiobaas Dirk Lekenne besloot om maar meteen een nieuwe cd in te blikken.”

Little Somethings heet de schijf en ze bevat acht volledig akoestische song over de kleine en minder kleine dingen van het leven. Kirri componeerde alle muziek en hij schreef ook alle teksten. Wij gingen in ‘t Stamineeke in Webbekom een pint drinken met de Kirri en van het een kwam het ander. Een exclusief en onaangekondigd live concertje. Op 10 maart stelt de muzikant zijn cd Little Somethings voor in ‘t Stamineeke maar mocht dat niet echt in je agenda passen, dan kan je ook opteren voor een van deze andere data:

  • 24 februari, 19uur |Den Venetiaen, Hoegaarden
  • 28 februari, 20uur | Het Gemeentehuis, Rillaar
  • 2 maart, 14uur | Dagbladhandel De Noene, Averbode
  • 2 maart, 20uur | After Muzecafé, Heusden-Zolder
  • 7 maart, 20.30uur | M-Shelter, Leuven
  • 9 maart, 15uur | Vinyl & More, Langdorp
  • 10 maart, 20uur | ’t Stamineeke, Webbekom-Diest
  • 30 maart, 21uur | Jazz Bar, Eindhoven

Geef een reactie