ACE Packaging vervangt eindejaarsgeschenken door schenking aan dierenasiel

Het valt ons nu pas op maar het bedrijf ACE Packaging uit Diest deelde dit jaar geen eindejaarscadeau’s uit aan de klanten. Het bedrag dat ze daar op andere jaren aan spenderen schonken ze dit jaar aan het dierenasiel De Dierenvrienden in Sint-Truiden. Daar mochten ze trekenen op een stevige cheque van 5089 euro. Een belangrijk deel van de werknemers van ACE Packaging heeft zelf ook een of meerdere dieren in huis en daarom kozen ze voor dit warme initiatief.

Dierenasiel bestaat 55 jaar

Het geschiedenis van het dierenasiel van Sint-Truiden gaat terug tot 1963. Het aantal opgevangen dieren (honden en katten) neemt jaarlijks toe. De Dierenvrienden ondertekenden als allereerste de beginselverklaring voor een goed dierenasielbeleid, een initiatief van de provincie Limburg die de efficiëntie en kwaliteit van de dierenasielen ten goede moet komen. De Dierenvrienden staan tevens in voor het ophalen van verloren en loslopende honden en katten in de grote meerderheid van de provincie.

Geef een reactie