Lancering nieuwe logiesboek tijdens Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen

Op 13 december verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Om de lancering te vieren,organiseert Logeren in Vlaanderen samen met Radio 2 ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. Ook in het station van Aarschot worden treinreizigers tussen 6 en 9 uur verrast met een ontbijt. Gedeputeerde Monique Swinnen (CD&V) gaat om 6.30 uur tijdens het Grootste Ontbijt in het station van Aarschot de cijfers van logeren in Vlaams-Brabant bekend maken.

Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen

In de stations van Antwerpen, Brugge, Gent-Sint-Pieters, Aarschot en Hasselt krijgen treinreizigers tussen 6 en 9 uur een croissant, een tasje koffie én het nieuwe logiesboek 2019 aangeboden. In elke provincie zal het Radio 2 ochtendprogramma ‘Start je dag’ ook met interviews berichten over dit Grootste Ontbijt.

Logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’

In het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad. Je kan ook terecht op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be voor zelfs nog een ruimer aanbod vanmeer dan 800 adresjes. Vanaf 13 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Je kan het vanaf dan ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in zijn buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque

Wie nog op zoek is naar een eindejaarsgeschenk voor zijnpartner, familie of collega, kan een vakantie cadeau geven dankzij de Logerenin Vlaanderen Vakantiecheque. De Vakantiecheque kan snel en veilig besteld en geprint worden op www.devakantiecheque.be

Voor 3,50 euro krijgt men een mooie cadeauverpakking met het logiesboek binnen de 5 werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro. Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. De logiesuitbaters betalen geen commissie op deze Vakantiecheques. Dit betekent 100% rechtstreekse omzet voor de logiessector.

Geef een reactie