Ondernemende dames scoren tijdens Supermadammen Supermarkt

De Haven is een relatief nieuwe evenementenlocatie in de buurt van het station van Aarschot. Steve Moens gaf vorig jaar het verkommerende bedrijfsgebouw van drankenproducent Cristal Monopole een nieuwe bestemming. De Haven is de perfecte locatie voor een trendy event zoals de Supermadammen Supermarkt. Vijfenvijftig ondernemende dames met cretaief en zakelijk talent zorgden een gans weekend voor de gezellige drukte die eigen is aan dit soort van eindejaarsmarktje. Snuisterijen, juweeltjes, veganfood, handwerkjes en zelfs honing maar ook een ademcoach, een yogalerares en een bedrijfje dat ondernemers helpt met administratieve rompslomp. 

Organisator Marlies Van Wemmel was zondagavond afgepeigerd maar bijzonder tevreden. “Omdat onze standhouders ook tevreden zijn”, zegt ze. Marlies, zelf zaakvoerster van http://www.twalsiree.be, gaat wel eens nadenken over het programma op vrijdagavond. “Een paar optredens en een feestje zijn misschien niet het ideale opstapje naar een druk weekend”, zegt ze. 

Het blijft overigens niet bij de Supermadammen. Op 3 en 4 augustus 2019 komt er een Supermannen Supermarkt. En allicht krijgt ook de Supermadammen een tweede editie. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.