Boca’s winnen uitmatch bij VVV Molenstede

Foto’s Wim Vanhelmont

Zichem heeft zijn Witte, zijn Maagdentoren, zijn petanquecompetities en zijn Boca Juniors. Gasten die graag een pint drinken, af en toe samen op reis gaan maar vooral iedere week een voetbalmatch afhaspelen. Pur sang amateurvoetbal dus maar ze halen wel resultaat. Vorige zaterdag wonnen de Boca’s de uitmatch tegen VVV Molenstede 93 met 2-5. De doelpunten van de Boca’s werden gemaakt door Sander Coekaerts, Stef Fonteyn (2x), Dimitri Boschmans en Cedric Peeters. Voor VVV scoorden Thomas Giot (48′) en Maarten Vos (85′)

VVV Molenstede 90 speelde nadien nog tegen Wit-Blauw Scherpenheuvel. Die wedstrijd eindigde op 3-3. Doelpuntenmakers: Freek Deferme (12′) en Sebastiaan Reekmans (60 en 65′) voor VVV en Kris Graulus (30′) Fred (kroket) Koutsos (54′)en Steven (Bis) Heylen (69′)

Geef een reactie