Honden van Marieke Vervoort zijn vermist

Update: Marieke bevestigde net zelf dat Zenn en Mazzel terecht en ongedeerd zijn.

Zenn, de onafscheidelijke geleidehond van Marieke Vervoort, kreeg er eerder al een speelkameraadje bij. Mazzel werd de nieuwe huisgenoot van Marieke en Zenn.

Vanmorgen zijn de twee honden echter samen verdwenen bij Marieke thuis. Op Facebook is onmiddellijk een golf van sympathie en hulpvaardigheid opgedoken. Het bericht wordt massaal gedeeld op de sociale media en een aantal mensen zijn beginnen zoeken. De twee honden zijn ook aangemeld bij hulpgroepen voor weggelopen honden. Marieke zelf kan voorlopig niet persoonlijk reageren maar haar moeder volgt de situatie op het facebookprofiel van marieke.

Kijken jullie mee uit?

zen en mazzel

2 comments

Geef een reactie