Toptalent Manchester United speelde vriendenmatch in Averbode

Op Facebook postte Donald Leeuws een opvallende foto uit 2011. De spelers en de supporters van Volleybalclub Averbode speelden ieder jaar aan het einde van het seizoen een voetbalmatch onder mekaar. Daar kwamen ook wel wat bekende namen mee ballen of gewoon mee supporteren. Op deze foto staat onder meer Ruben Van Hirtum en Marcus Eloe, die samen naar topclub Roeselare zouden vertrekken. Ook topbeachvolleyballer Aljosa Urnaut staat op de foto. Maar de allerbekendste is de jongen die onderaan rechts op de foto staat. 
Je kan verder lezen na de afbeelding
@AndreasPereira: “Stay focused, go after your dreams and keep moving toward your goals.” 👊
AndreasPereiraTwitter
Andreas Pereira is de zoon van Marcos Pereira, die nog als profvoetballer voor Westerlo en STVV speelde. De jonge Andreas kreeg zijn opleiding bij de jeugd van PSV Eindhoven. Hij werd opgemerkt door Manchester United. De Engelse topclub liet hem rijpen bij het Spaanse Granada waar hij een bepalende speler werd.
 Vorig jaar verlengde Man U zijn contract met twee jaar en stalde Pereira bij Valencia. Vorig weekend stond hij in de basis bij Manchester United. Op de website van de club maar ook op Twitter lijkt coach Mourinho alle vertrouwen in hem te hebben. Als Pereira effectief doorbreekt kan hij nog aantreden voor de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez zou alvast een gesprek met Pereira gepland hebben.
“De Brazilianen in België waren een hechte gemeenschap en ze organiseerden ook regelmatig jamsessies op gitaar”, zegt Donald Leeuws. “Tijdens deze wedstrijd was ook Igor De Camargo aanwezig. Die mocht echter niet meespelen van zijn club Standard Luik. De wedstrijd is voor mij memorabel omdat mijn zoon scoorde op assist van Andreas Pereira.”
Met kopfoto van Frans Verreycken en onderstaande foto van Donald Leeuws
IgorDecamargo

Geef een reactie