Truckshow knoopt opnieuw aan met sfeer van de grote dagen

De derde editie van de Bekkevoortse truckshow lijkt opnieuw aan te knopen met het massale succes van de gouden jaren onder de leiding van Roger Goedhuys en Romain Kollman. De nieuwe ploeg van voorzitter Pieter Vandooren had een paar jaar tijd nodig maar nu hebben ze het juiste ritme gevonden. Op de Facebookpagina kondigen ze aan dat er al meer dan 450 trucks zijn ingeschreven. Dat cijfer loopt ongetwijfeld nog structureel op voor vrijdag.

Marijn Devalck krijgt hulp van Robby Longo

De organisatoren trekken ook lessen uit de de vorige editie. Vorig jaar kwamen er onverwacht veel andersvalide mensen opdagen voor de rondrit met Marijn “Boma” Devalck. Er waren wel twee karavanen voorzien die mekaar konden opvolgen maar Marijn moest telkens van truck wisselen. De man is bijzonder populair en hij wordt dan ook overal aangeklampt. Dat was tijdrovend. Daarom komt er dit jaar een tweede bekende naam bij. Zanger Robby Longo is zelf ook trucker en hij komt Devalck assisteren.

Ijsprinsessen

Prinsessen, stoere helden en bekende Disneyfiguren zijn een opvallende nieuwe trend op allerlei events.  We zagen ze reeds eerder onder meer tijdens Supermercado in Diest en op de kermis in Scherpenheuvel. Ook in Bekkevoort zorgen prinses Anna en prinses Elsa uit de Disney animatiefilm Frozen zaterdag tussen 15 uur en 17 uur voor wat knuffelwerk en lieve lachjes.

Truckers op Instagram

De truckshow zet ook communicatief een stapje vooruit. Naast een facebookpagina zijn ze ook actief op Instagram. Via de hashtag #truckers4lifebekkevoort kan je volgen welke nieuwe ontwikkelingen er zijn in de voorbereiding naar de truckshow.

Het feestje van blinkend chroom en brullende motoren start zaterdagmiddag op het vertrouwde terrein aan het Sportpark De Heide. Het loopt in een ruk door tot zondag in de late uurtjes. Je kan het volledige programma onderaan dit artikel lezen.


Hola Hageland heeft een aantal specifieke fotopagina’s voor de truckshow waar we zowel op zaterdag als op zondag helemaal loos gaan. Loop vooral even voor onze lens en scoor achteraf jouw unieke truckersfoto!


Programma

One comment

Geef een reactie