CASA opent trendy shop in Diest

Interieurwinkelketen CASA opent op zaterdag 4 augustus een nieuwe winkel op de Botermarkt (nummer 28) in Diest. CASA innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwd assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. Het nieuwe pand werd volledig ingekleed volgens het nieuwe concept, met een industriële look. CASA is een Belgische keten met een uitgebreid internationaal netwerk. De keten heeft vestigingen in 8 Europese landen en 500 winkels, zowel filialen als franchisenemers.

In 1988 werd de keten opgenomen in Blokker Holding maar in 2017 ging CASA opnieuw op eigen kracht verder. Die frisse start werd gekoppeld aan CASA 20.20, een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van de inspiratie getrokken wordt.
CASA is een eigentijdse internationale interieurwinkelketen.

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen we onze klanten meer laten genieten van het leven thuis. Om dit te bereiken, kiezen we voor betaalbare feelgoodproducten in ons gamma decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Interieurtrends volgen we op de voet, waardoor we ons assortiment verrassend en inspirerend houden. We zetten in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.

Donna Herreria
Coordinator Communication & PR CASAshops

Voor meer informatie: www.CASAshops.com

Geef een reactie