Festivalshop krijgt Joe-ijskar op bezoek

Het is hoogzomer en dan halen ze bij Joe de bekende ijskar uit de garage. Heel de zomer lang trekt die Joe-ijskar doorheen het land om bedrijven te verrassen met verfrissende Joe-ijsjes. Morgen, woensdag 18 juli 2018, rijdt de ijskar, samen met Joe-dj Kenneth Stevens, om 11.00 uur uit naar de Festivalshop in Scherpenheuvel. Joe deelde ons mee dat de ijskar om 12.00 uur komt maar bij Festivalshop corrigeren ze dat. De ijskar is er tussen 11.00 uur en 12.00 uur. De werknemers van Festivalshop mogen tussen 12.00 en 13.00 de muziek kiezen in het radioprogramma ‘Out of Office’ op Joe. Maar iedereen is dus vanaf 11.00 welkom voor een ijsje.  Het adres van Festivalshop is Diestsestraat 105, 3270 Scherpenheuvel.

Je kan zelf ook een aanvraag doen om de Joe-ijskar op bezoek te krijgen.

 

 

Geef een reactie