Paradeplein krijgt kidszone voor wedstrijd tegen Frankrijk

De livestream van de wedstrijd Brazilië-België werd door de kermis van de Grote Markt geduwd en verplaatst naar de citadel. Dat was geen bezwaar voor de voetbalfans die massaal de helling opklommen om samen een tricolore feestje te bouwen. Vandaag is het weer van dat. De halve finale tegen Frankrijk wordt een thriller en centrummanager Joachim Vancluysen heeft zijn huiswerk prima gemaakt. De kleine euvels die er nog waren, zijn verholpen. Joachim heeft vooral aan een betere zichtbaarheid gewerkt. Het scherm wordt hoger geplaatst waardoor de achterste rijen kijkers zich niet meer op de tippen moeten hijsen als het spannend wordt. Voor de jonge supporters komt er vooraan een kidszone. De ukjes moeten hun tablet dus niet meer meezeulen om de wedstrijd te kunnen zien.

Tap in orde, nu het afval nog

Wij kregen gisteren de opmerking dat de tapinstallatie vorige vrijdag niet meteen vlot functioneerde. Het bier was te laat gekoeld waardoor er schuimvorming was. Ook dat is verholpen. De koelwagens zijn al aangeschakeld en het bier zal dus vlot uit de kraan stromen.

We kregen ook een paar opmerkingen over de rotzooi die was achter gebleven op het paradeplein. Nochtans hebben de organisatoren vrij veel grote vuilbakken geplaatst op het plein. We kunnen vanavond #Redtogether misschien ook een bijkomend accent geven en proberen om allemaal samen het afval in die bakken te deponeren. De Japanners hebben het ons voorgedaan in Rusland.

DSC_1410_renamed_15067

Geef een reactie