Pop-up Sesamis serveert trendy bagels

De Koning Albertstraat heeft er opnieuw een trendy zaak bij. Greet Volders en Tessa Janssens openen vandaag Sesamis, een hip eethuisje waar je bagels, verse soep en huisgemaakte limonades kan degusteren. Sesamis is gevestigd in de vroegere wijnhandel ’t Kroontje, tegenover de toeristische dienst van de stad. De twee ondernemers konden het pand twee maanden huren. De inrichting is nog nagelnieuw en het stadsterras is een aangename pleisterplaats op deze zwoele zomerdagen.

Crowdfunding afgesloten
Bagels zijn momenteel een rage in trendzettende steden als Amsterdam, Londen en Parijs. Greet maakt ze in zes smaken, Tessa bedient de klanten. Sesamis is een pop-up die open blijft tot 20 augustus. De twee zaakvoerders hadden 5000 euro nodig om te starten en die haalden ze volledig op via een crowdfunding.  De dames krijgen nog vaak de vraag om ook te kunnen steunen maar de actie is afgesloten. Greet en Tessa geven allebei les in Sancta Maria in Aarschot. Ze beslissen na 20 augustus of ze verder doen in een ander pand.

Geef een reactie