Petit-beurreke wordt tof Rode Duivels gebakje

Het WK voetbal begeestert niet alleen zowat gans België, het inspireert ook de lokale ondernemers. Brenda Jacobs van het trendy koffiehuis La Bas, maakte eerder al het petit-beurre gebakje weer hip. “Iedereen lust een petit-beurreke”, zegt Brenda. “Ik maak het met superverse hoogkwalitatieve ingrediënten. Dat wordt sterk geapprecieerd door een aantal topwielrenners. Dinsdagmiddag kwam Dylan Teuns van BMC nog een stukje eten. Teuns werd door zijn ploeg niet geselecteerd voor de Tour en bereidt zich voor op het najaar.
Bij speciale gelegenheden pimpt Brenda het gebakje in aangepaste kleuren. Op moederdag, met Pasen en nu dus ook met het WK voetbal. “Ik krijg ook regelmatig bestellingen binnen van bedrijven”, zegt Brenda Jacobs. “Die willen het in de kleuren en met het logo van de onderneming.

 

Geef een reactie